Näyttelijä pidätettiin näpistyksestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinalaissyntyinen, nykyisin Yhdysvalloissa asuva näyttelijä Bai Ling jäi keskiviikkona kiinni myymälävarkaudesta Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä.

36-vuotias näyttelijä kiinnitti vartijoiden huomion iltapäivällä, ja myöhemmässä tarkastuksessa hänen hallustaan löydettiin kaksi varastettua aikakauslehteä ja patteripakkaus. Varastetun omaisuuden arvoksi merkittiin poliisin pöytäkirjoihin 16 dollaria, eli hieman yli 10 euroa.

Summan pienuudesta huolimatta Bai Ling kuitenkin pidätettiin. Tämän jälkeen itkua tihrustanut näyttelijä luovutettiin lentokentän poliisille. Viihdesivusto TMZ on saanut haltuunsa tähden pidätyskuvan, joka löytyy tästä!

Bai Ling on ehtinyt urallaan näytellä kymmenissä elokuvissa, mutta useimmiten hänet on nähty vain pienessä sivuroolissa. Hän oli mukana myös Star Wars -elokuvassa vuonna 2005, mutta kohtaus jätettiin pois lopullisesta versiosta.