Hiphop-tähti sai pullosta päähän, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuubalais-amerikkalainen hiphop-tähti Pitbull loukkaantui San Antoniossa järjestetyssä konsertissa saatuaan yleisön joukosta heitetyn lasipullon päähänsä.

Planeta Mexico -nimisellä klubilla esiintynyt artisti poistui tapauksen jälkeen lavalta, mutta palasi muutaman minuutin kuluttua takaisin verta vuotavana. Hän yritti saada yleisöä paljastamaan pullonheittäjän henkilöllisyyden, mutta tekijä jäi kuitenkin tavoittamatta.

Artisti heitti tästä huolimatta kuitenkin vielä yhden kappaleen ennen poistumistaan sairaalaan. Siellä hänen päähänsä ommeltiin kahdeksan tikkiä, TMZ uutisoi. Video tapahtuneesta löytyy tästä!

Omaa televisio-ohjelmaansa nykyisin Mun2-kanavalla isännöivä artisti, oikealta nimeltään Armando Christian Perez, tuli tunnetuksi vierailtuaan Lil’ Johnin Kings Of Crunk -albumilla vuonna 2002. Oman M.I.A.M.I. -debyyttilevynsä hän julkaisi kaksi vuotta myöhemmin. Pitbullin tuorein albumi on viime vuonna julkaistu The Boatlift.