Amerikkalaissivusto: Susanna Sievinen on lu*ka!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen viihdesivusto Dlisted.com on tänään kirjoittanut artikkelin suomalaisesta Susanna Sievisestä otsikolla ”Hot Slut Of The Day”.

Sivuston antama titteli tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”päivän kuumaa lutkaa”, eli kyse on varsin ala-arvoisesta nimityksestä. Lyhyessä tekstissä kerrotaan, että Sievinen on ollut olympiamitalisti Jani Sievisen vaimona ja että hän ratkesi juomaan avioeron jälkeen.

Lisäksi jutussa kerrotaan Susanna Sievinen todenneen, että lapsen odotus on helpompaa rumille naisille, koska nämä ovat tottuneet lihomaan. Jutussa viitataan myös Sievisen järjestämään huutokauppaan, jossa hän tarjoaa itsensä ”Eyes Wide Shut pippalojen deitiksi” rahaa vastaan.

Artikkelista päätellen ehdotus tittelistä on tullut suomalaiselta Vapulta. Suomessa artikkelista kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Amerikkalaissivuston artikkeli täyttää mahdollisesti kunnianloukkauksen tunnusmerkit, vaikka kyseinen julkaisu käyttääkin lutka-sanaa varsin yleisesti kuvaamaan naisia.

Dlisted.comin juttu löytyy tästä!