Avril Lavigne aikoo bisnesnaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on viime aikoina nähty usein vähissä vaatteissa viihdelehtien sivuilla. Astetta aikuisemman tyylin jo pari vuotta sitten omaksunut supertähti aikoo jatkossakin keskittyä aiempaa enemmän niin sanottuihin aikuisten juttuihin.

Avril Lavigne on nimittäin laajentamassa bisneksiään musiikista ja keikkailusta oheistuotteisiin. Hän aikoo lanseerata lähiaikoina monien muiden tähtien tapaan oman vaatemalliston ja hajuveden.

– Olen halunnut jo kolmen vuoden ajan julkaista oman vaatemallistoni. Yleensä minut halutaan jonkun vaatemerkin kasvoksi, mutta sitä en halua tehdä. Haluan oman yrityksen ja oikeasti vaikuttaa vaatteisiini ja olla luova. Nyt olen löytänyt siihen oikean kumppanin, Avril kertoi OK!-lehden mukaan.

Vaatemalliston tai hajuveden julkaisemisen aikataulua tähti ei vielä paljastanut. Parhaillaan Avril Lavigne valmistautuu kolmanteen maailmankiertueeseensa. Hän lupaa kiertueesta aikaisempaa näyttävämmän ja vakuuttaa olevansa itsekin nyt paljon aiempaa itsevarmempi esiintyjä.