Sylvester Stallonen vauhti kiihtyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla elokuvamaailman ykkösnimiin lukeutunut Sylvester Stallone on päässyt jälleen kovaan vauhtiin valkokankaalla. Actiontähti nähtiin ensin Rocky-sarjan uudessa jatko-osassa, ja nyt tulossa on yhtäkkiä useita muitakin jatko-osien jatko-osia.

Sylvester Stallone nähdään 22. helmikuuta myös Suomessa Rambo-sarjan uudessa jatko-osassa, ja näiden kahden elokuvan myötä hän haluaa viihdyttää elokuvakansaa vielä ainakin yhdellä uudella Rambo-elokuvalla.

– Olisi hienoa tehdä vielä yksi Rambo. Siinä on hahmo, jollaista ei pääse usein esittämään, Stallone kertoi brittiläisessä keskusteluohjelmassa.

Viime viikolla Syltty kertoi kaivavansa naftaliinista myös Cliffhanger-hahmonsa, joten Renny Harlinin ohjaama menestyselokuva saanee sekin piakkoin jatkoa. 61-vuotias pehmopornolla uransa aloittanut veteraani aikoo siis seikkailla valkokankaalla vielä pitkään.

Vielä muutama vuosi sitten Stallonen elokuvasopimus olisi ollut vain hyvä vitsi, sillä takana oli koko joukko flopanneita elokuvia. Taannoisen Rocky Balboa -elokuvan menestyksen myötä elokuvastudio tahkosi kuitenkin noin 50 miljoonan dollarin voitot. Vähintään samaa odotetaan nyt Rambo-elokuvan uudelta jatko-osalta.