Kevin Federline luovuttamassa huoltajuuskiistassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ja hänen entinen aviomiehensä Kevin Federline ovat taistelleet verisesti kahden lapsensa huoltajuudesta. Federline on voittanut asian käsittelyn oikeudessa, joka on evännyt Britneyltä lasten huoltajuuden.

Nyt Kevin kaipaa kuitenkin ilmeisesti omaa rauhaa, sillä hän on tarjoutunut antamaan lapset tilapäisesti Spearsin haltuun, vaikka poppari on parhaillaan itse isänsä ja veljensä huollettavana mielenterveysongelmiensa takia. Kevinillä on kuitenkin yksi ehto, sillä hän vaatii, että Spearsin vanhemmat ovat valvomassa Britneyn ja lasten tapaamista, TMZ uutisoi.

Julkaisun mukaan Federline ei ole huolissaan lastensa terveydestä, sillä hänen suurin pelkonsa on, että Britney Spears lähtee ajamaan autolla lapset kyydissään. Samalla Kevin on päättänyt, ettei hän enää haluakaan lasten täyttä huoltajuutta vain itselleen ja haluaa antaa Britneylle ainakin tapaamisoikeuden lapsiinsa.