Kiss-yhtyeen Suomen keikka vahvistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisen Kiss-yhtyeen saapuminen Suomeen on vahvistettu. Gene Simmons, Paul Stanley ja kumppanit esiintyvät Helsingin Hartwall Areenalla keskiviikkona 28. toukokuuta.

Stara uutisoi tulevasta keikasta ensimmäisen kerran puolitoista viikkoa sitten.

Helsinkiin yhtye saapuu osana Euroopan kiertuettaan Pietarista, jossa se esiintyy kahta päivää aiemmin. Kiss Alive/35 -turnee sisältää yhteensä 17 maata ja lukuisia festivaaleja. Yhtye nähdään nyt ensimmäisen kerran esimerkiksi Moskovassa.

Kiss on uransa aikana myynyt maailmanlaajuisesti yli 85 miljoonaa levyä ja kerännyt historian kolmanneksi eniten kultalevyjä Yhdysvalloista. Ainoastaan Beatles ja The Rolling Stones on kerännyt niitä Kissiä enemmän.

Kiss on esiintynyt Suomessa viidesti, viimeksi vuonna 1999 Hartwall Areenalla, kun yhtye teki edellisen Euroopan kiertueensa.