Beyonce Knowles ryhtyy elokuvatuottajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänuralle toimenkuvaansa laajentanut r&b-tähti Beyonce Knowles on kiinnitetty jälleen uuteen elokuvaan. Hänet nähdään 50-luvulle sijoittuvan Cadillac Records -elokuvan tähtenä ja kameran takana.

Näytteleminen ei ole tähdelle enää uusia asia, mutta nyt Beyonce toimii näyttelemisen lisäksi myös elokuvan vastaavana tuottajana, The Hollywood Reporter uutisoi. Elokuva kertoo chicagolaisen Chess Records -levy-yhtiön tarinasta, ja elokuvan hahmoina ovat muiden muassa legendaariset Muddy Waters, Howlin’ Wolf ja Chuck Berry.

Julkaisun mukaan Beyonce nähdään kameran edessä Etta Jamesin roolissa. Hänen lisäkseen elokuvaan on kiinnitetty muiden muassa Adrien Brody, Jeffrey Wright, Cedric the Entertainer, Columbus Short ja Tammy Blanchard. Beyonce työstää lisäksi elokuvan soundtrackille neljä kappaletta.