Eminem julkaisee kirjan elämästään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina on uutisoitu, että hiphop-tähti Eminem olisi kirjoittamassa kirjaa, joka julkaistaisiin lähiaikoina Orion-kustantamon kautta. Nyt artistin tiedottaja on kuitenkin kiistänyt tiedot perättöminä.

Tiedottaja Dennis Dennehy kertoi, että kustantamo on ollut liian hätäinen ilmoittaessaan sopimuksesta kirjan suhteen, sillä projekti on hänen mukaansa vasta alkuvaiheessa, Celebrity Truth uutisoi.

– Eminem on kyllä tekemässä kirjaa, joka kertoo hänen omasta elämästään ja työstään. Se on kuitenkin vielä kirjoitus- ja muokkausvaiheessa. On ikävää, että joku jolla ei ole asianmukaista tietoa asiasta, julkistaa virheellistä tietoa, tiedottaja totesi.

Kirjalle ei ole lyöty vielä kiinni minkäänlaista julkaisupäivää, mutta sen arvioidaan ilmestyvän vielä tämän vuoden puolella. Viime viikkoina on huhuttu myös Eminemin uudesta urasta showpainijana, mutta nämäkin väitteet tiedottaja kiisti perättöminä.