Tältä Britney Spears näyttää vanhana, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin hektinen elämä, alkoholi ja muutenkin epäterveelliset elämäntavat voivat vaikuttaa ihmisten ulkonäköön siten, että he näyttävät ikäisiään vanhemmilta uurteineen ja liikakiloineen.

Ikääntymisen merkkien korjaaminen on toki Hollywoodissa arkipäivää. Nyt on kuitenkin julkaistu kuvia, joissa Britney Spears nähdään sellaisena kuin hänet voidaan mahdollisesti nähdä kymmenen ja kahdenkymmenen vuoden kuluttua, mikäli hän jatkaa nykyistä elämäntyyliään, alkoholinkäyttöään ja ruokavaliotaan.

Nyt 26-vuotias poptähti näyttää AgeRegression.org -palvelun tekemän kuvan mukaan kymmenen vuoden kuluttua tältä ja kahdenkymmenen vuoden kuluttua tältä. Ensimmäisenä kuvista tulee mieleen Courtney Coxin Frendit-sarjan roolihahmo nuorempana, kun hahmo oli kymmeniä kiloja suurempi.