Paska matkailee nyt televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radioääni ja artisti Ari ”Paska” Peltonen suuntaa 23. maaliskuuta alkaen tien päälle Subin sunnuntai-illoissa nähtävässä ohjelmassa, joka kuuluu kategoriaan ”antimatkailuohjelma”.

Paska matkustaa ohjelmassa paikkakunnille, joihin harvempi vapaa-ajallaan vapaaehtoisesti lähtisi. Hän ei anna ennakkoluulojen vaikuttaa, vaan lähtee etsimään hyljeksittyihin kaupunkeihin kätkeytyvää suomalaista kauneutta.

Ari Peltonen heittäytyy paikalliseen elämään täysillä ja kokeilee estoitta kaikkea rautakankikävelystä paikallisiin grilliherkkuihin ja löytää nähtävyyksien sijaan paikkoja, jonne osaavat ainoastaan alkuasukkaat.

Ensimmäisen tuotantokauden ”paskat kaupungit” ovat Kouvola, Forssa, Pieksämäki, Riihimäki, Heinola, Kajaani, Pietarsaari, Tornio, Mänttä ja Vantaa. Tulossa on mahdollisesti vielä myös toinen tuotantokausi, sillä listasta puuttuvat muiden muassa Mikkeli ja Pori.