Poliisi: Britney Spearsin pitäisi pysyä kotona!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on tullut viime aikoina tutuksi Los Angelesin poliisivoimille ja oikeusistuimelle. Taannoin häntä saatettiin sairaalahoitoon peräti 13 poliisin voimin, mutta nyt viranomaiset alkavat kyllästyä supertähden aiheuttamiin paparazzikokoontumisiin ja muihin välikohtauksiin.

Poliisipäällikkö William Bratton on ilmaissut närkästyksensä lähinnä paparazzien toilailusta, johon Britney on kuitenkin välillisesti osasyyllinen. Pari päivää sitten poliisi joutui pidättämään pari kuvaajaa, ja nyt tunkeilevia ja liikenteessä vaaratilanteita aiheuttavia kuvaajia hillitsemään suunnitellaan erityistä paparazzilakia.

– Olisi paras, jos Britney Spears pysyisi kotona sen sijaan, että ajelisi ympäri kaupunkia. Se ratkaisisi ongelmamme. Emme halua erikoislakeja, sillä nykyisten lakien pitäisi riittää, päällikkö kertoi.

– Kaupungissamme on muutama nuori julkkisnainen ja muutamia nuoria miehiä, jotka sitovat meidän ja median resursseja. Ilman heitä lehdet voisivat keskittyä oikeisiin asioihin sen sijaan, että lauma rämäpäitä seuraisi näitä julkkiksia ympäri kaupunkia.

Bratton totesi lisäksi, ettei hän ymmärrä äänestäjiä, jotka vastustavat veronkorotuksia, jotta saataisiin lisää poliiseja.