Amy Winehouse haluaa pois Lontoosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden ja alkoholin kanssa vakaviin ongelmiin ajautunut poptähti Amy Winehouse suunnittelee muuttavansa pois Lontoosta, koska suurkaupungissa on hänelle liikaa houkutuksia ja huonoja muistoja.

Tähti on kertonut suunnitelmistaan ystävilleen. Winehousen mukaan muutto auttaisi häntä jättämään päihteiden ja ongelmien täyteisen elämän taakseen. Uudeksi asuinpaikaksi hän on suunnitellut Keski-Englannissa sijaitsevaa Buckinghamshirea.

– Nykyinen asunto muistuttaa liian monista huonoista hetkistä. Siellä hänet kuvattiin käyttämässä huumeita ja nyt hän haluaa jättää sen kaiken taakseen. Lontoossa on liian paljon houkutuksia ja muutto veisi hänet kauemmaksi niistä, ystävä kertoi The Sun -lehdelle.

Kuluneella viikolla maailman viihdelehdissä kerrottiin, että Amy Winehouse olisi tuhonnut totaalisesti hotellihuoneensa ennen keskiviikon Brit Awards -gaalaa. Poptähden tiedottaja on kuitenkin kiistänyt väitteet valheellisina.