Britney Spearsille porttikielto Oscar-juhliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on joutunut viimeaikaisten toilailujensa takia Hollywoodin ei-toivotujen ihmisten listalle ainakin mitä tulee suuriin julkkisjuhliin.

Tänä iltana elokuvakaupungissa jo 80. kertaa nähtävän Oscar-gaalan jälkeen järjestetään useita massiivisia julkkistapahtumia, mutta yksi on joukosta poissa. The Mirror -lehden mukaan popmusiikin supertähteä ei ole kutsuttu yksiinkään merkittäviin julkkisjuhliin hänen taannoisten sekoilujensa takia.

– Britney on edelleen iso nimi Hollywoodissa, mutta vääristä syistä. Hän on kuin auto-onnettomuus, joka odottaa tapahtumistaan, eivätkä juhlien järjestäjät halua ottaa riskiä siitä, että Britney ilmestyisi paikalle ja tekisi jotain typerää, lähde kertoi.

Samalla lehti kirjoitti, että Hollywoodissa tunnetaan edelleen suurta myötätuntoa Spearsia kohtaan, ja että hänen kutsumatta jättämisensä on hyväksi myös tähdelle itselleen. Britney on viime aikoina kärsinyt myös alkoholiongelmasta ja Oscar-jatkoilla on tunnetusti antoisat tarjoilut.