Valkotakkiset saattoivat Britneyn ravintolasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears viettää tämän illan mahdollisesti kotonaan, vaikka kyseessä on vuoden tärkein Hollywood-ilta. Poptähteä ei ole nimittäin kutsuttu illan hulppeisiin Oscar-julkkisjuhliin ja jatkoille.

Viime yönä Britney nähtiin viettämässä juhlavaa iltaa paikallisessa Maestros-ravintolassa, ja tuttuun tapaan hänen kannoillaan seurasi suuri paparazzilauma. Ravintolaillallisen jälkeen kuvaajat kansoittivatkin ravintolan edustan siinä määrin, että Spears tarvitsi apua ulos päästäkseen.

Ravintolan henkilökunta oli avuliasta, ja valkoisiin takkeihin pukeutuneet kokki ja tarjoilija tuurasivat poptähden henkivartijoita saattamalla Britneyn ulos ravintolasta ja edelleen paparazzimuurin läpi.

Aiemmin tällä viikolla Los Angelesin poliisipäällikkö toivoi Britneyn ja muiden nuorten julkkisnaisten pysyvän kotonaan, koska heidän ja heitä seuraavien paparazzien toilailut kuormittavat viranomaisia nykyisin liikaa.