Miesystävä: Britney odottaa lastani!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on hänen on-off -poikaystävänsä mukaan raskaana. Paparazzina toimivan Adnan Ghalibin ystävät kertoivat asiasta amerikkalaiselle Star-lehdelle.

Brittisyntyisen Ghalibin väitetään suunnitelleen poptähden saattamista raskaaksi, jotta voisi itsekin rahastaa Britneyn siivellä. Nyt hän on retostellut ystävilleen onnistuneensa suunnitelmassaan.

– Britney on Adnanille toteutunut unelma. Hän tietää, että lapsen saaminen Spearsin kanssa turvaa hänen loppuelämänsä. Adnan haluaa menestyä, ja hän käyttää naisia saadakseen haluamansa,  ystävät kertoivat Star-lehdelle.

Lehti julkaisi väitteiden tueksi myös tuoreita valokuvia, joissa Britneyn vatsa näyttää hieman pyöristyneen. Mitään todellista näyttöä väitetystä raskaudesta ei kuitenkaan ole esitetty. Tammikuussa Britney ja Adnan tosin kuvattiin supermarketissa ostamassa raskaustestejä.