Rihanna kuherteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on mennyt asteen pidemmälle suhteessaan Chris Brownin kanssa. Neitokainen on nimittäin esitellyt poikaystävänsä jo äidilleen. Viikonloppuna pari kuvattiin kuhertelemassa Jamaikalla, jossa Rihanna myös esiintyi.

Kotimaansa Barbadoksen viralliseksi kulttuuri- ja nuorisolähettilääksi viime viikolla nimitetty Rihanna otti Jamaikalle mukaan myös poikaystävänsä, ja heidät nähtiinkin varsin romanttisissa tunnelmissa esimerkiksi hotellin uima-altaalla. Tähän saakka pariskunta on yleensä todennut olevansa vain ystäviä, mutta kuvien perusteella kyse on hieman syvemmästä ystävyydestä.

Rihanna saapuu konsertoimaan Suomeen reilun kahden viikon kuluttua 14. maaliskuuta. Kuvat Rihannasta ja Chris Brownista löytyvät tästä!