Starassa jo 8.000 viihdeartikkelia vapaasti luettavissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti Stara julkaisi tänään 8.000 artikkelinsa. Vuodesta 2003 saakka kertynyt Suomen suurin viihdealan juttuarkisto on edelleen kaikkien vapaasti käytettävissä.

Viikoittain Starassa vierailee jopa 90.000 ja kuukausittain 235.000 eri lukijaa. Stara on myös aikakauslehti, jonka seuraava numero ilmestyy keväällä. Lisäksi Staran podcasteja ja videopodcasteja ladataan nykyisin enenevässä määrin myös matkapuhelimiin ja iPodeihin.

Staran 8.000. artikkeli koski Jimmy Kimmel -ohjelmassa esitettyjä sketsivideoita, joista on tullut jättimäinen menestys television lisäksi myös YouTubessa. Tuoreimmalla ”musiikkivideolla” esiintyvät muiden muassa Brad Pitt, Harrison Ford, Cameron Diaz, Christina Applegate, Joan Jett, Macy Gray, Robin Williams, Don Cheadle, Huey Lewis, Josh Groban, Rebecca Romijn ja McLovin.