Jennifer Lopezin synnytys maksoi miljoonan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez synnytti viikko sitten kaksoset, tytön ja pojan. Supertähti rahasti perheenlisäyksellään myymällä pienokaisten ensimmäiset kuvat yksinoikeudella viihdelehdelle neljällä miljoonalla eurolla.

Asiaa hieman kärjistettäessä voidaan todeta, että koko summa ei kuitenkaan ollut silkkaa tuloa, sillä 38-vuotiaana äidiksi tullut Jennifer Lopez sijoitti pelkästään synnytykseensä huimat miljoona euroa, US Magazine kertoo. Edelleen kärjistettäessä voitaisiin laskea, että voittoa tuli noin kolme miljoonaa euroa.

Lopez ja hänen aviomiehensä Marc Anthony sijoittivat esimerkiksi 200.000 euroa yksityislääkäreihin ja hoitajiin, 200.000 euroa turvatoimiinsa ja 65.000 euroa yksityiseen synnytysvalmennukseen. JLon synnytyshuone oli sekin huippuvarusteltu. Huoneesta löytyi esimerkiksi yksityiskeittiö, suuret valkoiset sohvat, kaksi televisiota ja yksi suurella näytöllä varustettu tietokone.

Pikkuisten nimeksi on alustavien tietojen mukaan tulossa Maximiano ja Emelina. In Touch -lehdelle puhunut pariskunnan ystävä kertoi Jenniferin ja Marcin olevan hyvin onnellisia perheenlisäyksestään.