Naomi Campbell diivailee sairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Naomi Campbell kiidätettiin maanantaina äkillisen vatsavaivan takia sairaalaan Sao Paulossa, Brasiliassa. Supertähden elkeistään tuttu Campbell ei ole luopunut tavoistaan edes sairaalan pedissä.

Naomin kerrotaan nimittäin diivailleen Sirio Libanes -nimisessä sairaalassa, ja hän on esimerkiksi kieltänyt sairaalan henkilökuntaa astumasta yksityishuoneeseensa. Paikallisen Folha de Sao Paulo -lehden mukaan Naomi huutelee lisäksi käskyjä lääkäreille ja hoitajille.

Supermalli raivostui kuultuaan, että lääkärit olivat kommentoineet hänen terveydellistä tilaansa medialle. Nyt henkilökunta saa tulla hoitamaan Naomia tämän huoneeseen vain ilmoitettuaan asiasta etukäteen puhelimitse. Campbellin upporikas brasilialainen miesystävä Marcus Elias on sairaalassa lepyttelemässä rakastaan.

Naomi pääsee sairaalasta arvioiden mukaan aikaisintaan tulevana viikonloppuna.