Verkkolehdelle jättitulot Lindsayn alastonkuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla verkossa kohuttiin kuvista, joissa Lindsay Lohan keikisteli alastomana Marilyn Monroen tunnelmissa. Kuvat julkaistiin New York Magazine -verkkopalvelussa, jossa koettiin todellinen kävijäryntäys.

Talouslehti Forbes on nyt arvioinut, että NYmag.com -osoitteessa toimiva verkkolehti tienasi kahden päivän kävijämäärällään jopa puolen miljoonan dollarin mainostulot. Maanantain ja tiistain aikana sivulatauksia kertyi yhteensä huimat 40 miljoonaa, joista Lindsayn kuville 34 miljoonaa. Hinta-arvio perustuu julkaisun mediakortin hinnoitteluun ilman alennuksia.

Verkkojulkaisu on kuitenkin voinut myöntää asiakkailleen suuriakin alennuksia, mutta joka tapauksessa Lindsay Lohanin alastonkuvista tuli lehdelle varsin onnistunut rahasampo. Siitäkin huolimatta, että verkkosivusto kaatui pariin otteeseen suuren kävijämäärän alla.