Aikakone teki paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvun menestyksekkäimpiin kotimaisiin yhtyeisiin lukeutunut Aikakone teki tänään paluun Suomen Euroviisujen suorassa finaalilähetyksessä. Sani, Vera, Alex ja Maki esittivät ohjemassa uuden Vuoristorataa -kappaleensa.

Yhtye julkaisee helmikuun lopussa Greatest Hits -kokoelman, joka sisältää myös kolme uutta kappaletta ja kuusi uutta versiota yhtyeen tutuista kappaleista. Tähtikaaren taa -debyyttisinglellään vuoden 1995 alussa listoille ensimmäisen kerran noussut Aikakone tuli suomalaisille tutuksi viimeistään saman vuoden keväällä julkaistun Odota-megahitin myötä.

Aikakone on myynyt urallaan huimat 300.000 levyä ja yhtye teki kahdeksan vuoden aikana peräti 2.500 keikkaa. Yhtye päätti toimintansa vuonna 2003, jonka jälkeen Sani on tehnyt soolouraa muiden yhtyeen jäsenten toimiessa taustalla.