Heath Ledgerin lääkäreille puhtaat paperit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammikuussa äkillisesti lääkemyrkytykseen kuolleen näyttelijä Heath Ledgerin lääkärit ovat selvinneet poliisin tutkimuksista puhtain paperein. Hollywood-tähden asunnosta löytyi monia voimakkaita mieliala- ja unilääkkeitä, minkä takia poliisi tutki myös lääkäreiden toimia.

Los Angelesissa ja Houstonissa, Texasissa, toimivat lääkärit olivat kirjoittaneet Ledgerille reseptejä useisiin lääkkeisiin, mutta ei kuitenkaan niihin, joidin tähti menehtyi. Ledgerin elimistöstä löytyi kuutta voimakasta lääkeainetta, jotka olivat oxycodone, hydrocodone, diazepam, temazepam, alprazolam ja doxylamine, TMZ-sivusto uutisoi tuolloin.

Heath Ledger kuoli tammikuussa New Yorkissa nautittuaan vahingossa vaarallisen sekoituksen voimakkaita lääkeaineita, kuten kipulääkkeitä, masennuslääkkeitä ja unilääkkeitä.