Hollywood-tähdellä bikinivaikeuksia, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen yleisjulkkis, eli näyttelijä, malli ja laulaja Bijou Phillips on joutunut hienoisiin ongelmiin bikiensä alaosan kanssa lomaillessaan poikaystävänsä Danny Mastersonin kanssa.

Vedestä noustessaan tähdellä oli vaikeuksia saada alaosa mukaan, ja hän tuli tahattomasti paljastelleeksi takapuoltaan kuvaajien iloksi ennen kuin poikaystävä ehti hätiin ja auttoi Bijoun vedestä. Kuvat tapauksesta löytyvät tästä, tästä ja tästä. Äskettäin hänet nähtiin alastomana Hostel-kauhuelokuvan mainosjulisteessa.

27-vuotias julkkiskaunotar aloitti mallinuransa jo teini-ikäisenä, ja hän on sittemmin koristanut muiden muassa Voguen, Playboyn, Peoplen, Paperin, 944:n ja Nylonin kansia. Bijoun musiikkiura alkoi jo vuonna 1999 julkaistulla I’d Rather Eat Glass -levyllä. Tällä hetkellä hän valmistelee toista albumiaan.

Perinteiseen Hollywood-tyyliin Bijou Phillips on ehtinyt retkahtaa myös huumeisiin ja käydä läpi vieroitushoidon.