Mandi Lampi oli mukana Tuntemattomat-sarjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskiviikkona äkillisesti menehtynyt 19-vuotias näyttelijä-laulaja Mandi Lampi on ollut mukana MTV3-kanavan Tuntemattomat -televisiosarjan kuvauksissa. Ohjelman tuottaja Martti Sivonen kertoi Ilta-Sanomille, että kyseinen jakso jää todennäköisesti kuitenkin esittämättä.

Nuoren tähden poismenon johdosta on peruttu tällä viikolla myös kolme näytöstä Smokkijätkät – suuri rottakeikka -musikaalista. Mandin näyttelijä-isä Jussi Lampi on yksi esityisen päätähdistä, joten esitysten peruminen oli luonnollinen ratkaisu.

Peruttuihin esityksiin oli myyty noin tuhat lippua. Seuraavan kerran Smokkijätkät nähdään näillä näkymin 6. maaliskuuta Hämeenlinnassa. Mandin ja Jussi-isän vuonna 2004 taltioidun televisiohaastattelun voi katsoa tästä.