Petteri Ahomaa törttöili hyväntekeväisyysjuhlassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsin railakkaasta juhlimisestaan tunnettu Petteri Ahomaa on jälleen törttöillyt juovuksissa julkisesti. Hänen piti esiintyä eilen illalla mallina Bretelle-solmioliikkeen hyväntekeväisyystapahtumassa, mutta järjestäjä kielsi vahvasti päihtyneen Ahomaan esiintymisen.

Televisiotuottaja järjesti kuitenkin oman esityksensä ravintola Luxissa riisumalla housunsa. Hyvässä laitamyötäisessä pelkissä kauluspaidassa, Crocs-kengissä ja alushousuissa toikkaroinut Ahomaa poseerasi innokkaasti valokuvissa esimerkiksi paikalle sattuneen professori Lauri Törhösen kanssa.

Asiasta uutisoineen Ilta-Sanomien mukaan Ahomaa poistettiin ravintolasta myöhemmin illalla. Tapahtuman järjestäjän edustaja Tua Tikkanen kertoi Iltalehdelle olevansa pahoillaan Ahomaan käytöksestä. Tapahtumassa kerättiin varoja huostaanotettujen lasten hyväksi.