Scarlett Johansson ottaa mallia Susanna Sievisestä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Scarlett Johansson on valittu useaan otteeseen maailman seksikkäimpien naisten listan kärkipaikoille. Siitä syystä moni mies haluaisi hänet deittikumppanikseen lähes hinnalla millä hyvänsä. Nyt se on mahdollista, mutta ei halpaa.

Scarlett Johansson aikoo mittauttaa deittiarvonsa, sillä hän on asettanut huutokaupattavaksi treffit kanssaan. Huutokauppa alkaa huomenna sunnuntaina eBay-nettihuutokaupassa ja kestää kymmenen päivän ajan. Treffiseurasta maksettavan rahasumman Scarlett lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Ilta Scarlettin kanssa sisältää muiden muassa kutsun hänen He’s Just Not That Into You -elokuvansa ensi-iltaan, henkilökohtaisen tapaamisen sekä DVD-levyn nimikirjoituksella ja henkilökohtaisella viestillä. Scarlett Johanssonin huutokauppaan voi ottaa osaa tästä!

Susanna Sievinen järjesti äskettäin samanlaisen huutokaupan, jossa hän kauppasi 2.000 eurolla treffit kanssaan. Treffikumppani ei kuitenkaan koskaan saapunut paikalle tapaamiseen. Huutokaupan tuotto ohjattiin hyväntekeväisyyteen. Samankaltaisia treffi-huutokauppoja on toki järjestetty jo maailman sivu, joten mistään mullistavasta keksinnöstä ei ole kyse. Näyttelijä George Clooney huutokauppasi taannoin jopa suudelmansa.

Jatkossa on tulossa vielä useita muitakin vastaavia huutokauppoja, kun samaan tarkoitukseen keräävät rahaa esimerkiksi Sinkkuelämää-sarjasta tuttu Kristin Davis ja Counting Crows -yhtye. Latinotähti Shakira ja näyttelijä Tom Hanks ovat huutokaupanneet jo aiemmin oman osuutensa.