Big Brother -tähti ryöstettiin aseella uhaten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Big Brother -ohjelmasta viime vuonna julkkikseksi noussut Charley Uchea sai kokea kauhun hetkiä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun hänet ryöstettiin aseella uhaten.

Funky Buddha -yökerhosta ystävänsä kanssa autolla lähdössä olleen Uchean kimppuun hyökkäsi neljä miestä. Silminnäkijän mukaan yksi ryöstäjistä hyppäsi ystävysten Mercedes-Benz -merkkisen auton katolle samalla kun kolme muuta hyökkäsi naisten kimppuun ja uhkasi heitä aseella.

Ryöstäjät uhkasivat ampua naiset, elleivät he luovuta suosiolla arvokkaan auton avaimia. Naiset selvisivät ryöstöstä vammoitta. Paikalle hälytetyt poliisit saattoivat kuitenkin 22-vuotiaan Charley Uchean ystävineen poliisilaitokselle ja sairaalaan tarkastettavaksi.