Britney Spears yritettiin häätää kotoaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina vaikeuksissa lähinnä terveydellisellä puolella, mutta hän on saanut ongelmiinsa asiantuntevaa apua. Nyt tähdellä taitaa olla pienoisia ongelmia myös taloudellisesti.

Britney asuu tällä hetkellä vuokralla Malibussa sijaitsevassa hulppeassa luksuskodissaan, ja viime kuussa hänen vuokranmaksunsa oli pari viikkoa myöhässä, joten poptähden vuokraisäntä on haki Spearsille häätöä oikeusteitse 14. helmikuuta, TMZ uutisoi.

Britneyn 35.000 dollarin kuukausivuokra oli tuolloin kaksi viikkoa myöhässä, eikä 2.100 dollarin viivästysmaksuakaan ollut maksettu. Haasteessa vaadittiin Spearsia muuttamaan pois asunnosta, ellei rästissä ollevaa vuokraa heti makseta. Asiakirjassa viitattiin myös Britneyn mahdolliseen korvausvelvollisuuteen asunnossa rikotun omaisuuden osalta.

Nyt Britney Spears on maksanut rästinsä ja elämä Malibun kodissa jatkuu normaalisti. Eilen illalla asunnolla kävi kaksi psykiatria tapaamassa popparia.