Oscar-voittaja: WTC-iskut olivat huijausta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen näyttelijätär Marion Cotillard palkittiin viikko sitten Oscar-palkinnolla parhaasta naispääosasta Edith Piafista kertovassa elokuvassa La Vie En Rose.

Nyt Cotillardiin ja hänen lausuntoihinsa kohdistuu aiempaa enemmän huomiota, ja Daily Mail onkin nyt löytänyt tähden viime vuonna antaman haastattelun. Siinä Marion Cotillard ilmoittaa uskovansa, että Yhdysvallat lavastaa monia tapahtumia poliittisessa tarkoituksessa. Myös vuoden 2001 WTC-iskut olivat tähtinäyttelijän mukaan huijausta.

– Uskon, että meille on valehdeltu monista asioista. Olemme nähneet lentokoneiden törmäävän samanlaisiin torneihin. Ovatko ne palaneet? Espanjassa oli taannoin pilvenpiirtäjä, joka paloi 24 tuntia, eikä se koskaan romahtanut. New Yorkissa koko torni romahti kuitenkin muutamassa minuutissa, Cotillard kertoi ranskalaisen Paris Première -verkkolehden videohaastattelussa.

Poliittisen motiivin lisäksi Cotillard uskoo, että talojen kunnostus ajanmukaiseksi olisi tullut kalliimmaksi kuin uusien rakentaminen, joten edullisin vaihtoehto oli räjäyttää ne maan tasalle. Samassa haastattelussa hän kyseenalaisti myös Yhdysvaltojen kuulennon vuodelta 1969.

– Kävelikö ihminen todella kuussa? Olen nähnyt siitä monia dokumentteja ja minä todella epäilen sitä. Missään tapauksessa en usko kaikkea mitä he ihmisille kertovat.