Paris Hilton joutui luopumaan koiristaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiriperijätär Paris Hilton on joutunut antamaan pois lemmikkikoiriaan. Nainen paljasti amerikkalaisessa The Ellen DeGeneres Show’ssa omistavansa yhteensä 17 koiraa.

Paljastuksen myötä Hilton joutui Los Angelesin eläinyhdistyksen hampaisiin, sillä paikallisen lain mukaan yhdessä osoitteessa voi asua enintään kolme koiraa. Poikkeuksena tästä ovat koirankasvattajat.

Nyt perijätär on saanut karsittua koiramääränsä kymmeneen. Hilton on selittänyt suurta koiralukuaan sillä, että koirat lisääntyvät keskenään, eikä hän ole halunnut luopua pienistä koiranpennuista. Osan koiristaan Hilton on kuitenkin ymmärtänyt jo leikkauttaa.

– Minulla on enää vain 10 koiraa. Osa koiristani sai pentuja, joten annoin osan niistä pois ihmisille, jotka oikeasti tunnen ja joihin luotan. Annoin yhden stylistilleni ja joillekin parhaimmista ystävistäni, Hilton kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan.

Hilton on myös ilmoittanut rakentavansa Beverly Hillsin kotinsa pihaan koirilleen oman talon. Koirien talosta tulee täydellinen pienoismalli Hiltonin omasta talosta huonekaluineen päivineen. Koirien lisäksi eläimistä pitävä seurapiirineito omistaa kaksi apinaa, kaksi jänistä ja joitakin frettejä. Nämä eläimet asuvat nevadalaisella tilalla, jossa niistä huolehtii Parisin palkkaama eläintarhanhoitaja.