Pussycat Dollseihin yllättäen uusi kaunotar?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin viime syksynä konsertoimassa piipahtanut tanssiryhmä Pussycat Dolls on saamassa mahdollisesti uuden jäsenen yllättävältä suunnalta. Ryhmään on nimittäin mahdollisesti nyt liittymässä Beyonce Knowlesin pikkusisko Solange Knowles.

Matthew-isän manageroima Solange nähtiin aiemmin tällä viikolla illastamassa ryhmän jäsenten kanssa Katsuya-ravintolassa Hollywoodissa, The Sun kertoi. Lehden saamien tietojen mukaan hän on mahdollisesti ryhmän uusi jäsen.

– Solange on ilmeisesti kirjoittamassa musiikkia Pussycat Dollsille. Hän on yksi EMI -levy-yhtiön lahjakkaimmista uusista kyvyistä. Lisäksi hän on todella kaunis ja arvostettu, lähde perusteli lehdelle.

Pussycat Dollsien jäsen Carmit Bachar erosi äskettäin yhtyeestä vedoten uusiin haasteisiin. Hän oli yksi ryhmän päävokalisteista, joten Nicole Scherzingerin johtama ryhmä tarvitsee hänen tilalleen uuden jäsenen. Solangen mukaantulo juuri nyt enteileekin jäsenyyttä ryhmässä.

Aiemmin Pussycat Dolls -ryhmän riveissä ovat vierailleet lukuisat tutut tähdet, kuten Carmen Electra, Pamela Anderson ja Christina Applegate. Solange Knowles julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Yhdysvalloissa jo vuonna 2003 ja tällä hetkellä hän työstää uutta levyään.