Britney Spears jätti paparazzi-poikaystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears on jättänyt valokuvaajana työskentelevän poikaystävänsä Adnan Ghalibin. Syyksi tähän on Adnanin puhelimesta löytyneet toisilta naisilta olevat roisit tekstiviestit, The Sun uutisoi.

Britneyn kerrotaan löytäneen kymmeniä intiimejä tekstiviestejä poikaystävänsä puhelimesta ja vakuuttuneen miehen pettävän häntä. Adnan on lisäksi nähty ulkona kahden vieraan naisen kanssa, joista toista hän piti kädestä kiinni.

Lähde haastattelema lähde kertoi Britneyn raivostuneen poikaystävänsä touhuista niin, että heitti viestit sisältäneen iPhonen talonsa uima-altaaseen ennen kuin käski miehen lähteä.

Viikonlopun aikana Britneyn luona vieraili kaksi psykiatria, joiden tehtävänä on nyt arvioida popparin mielentilaa käynnissä olevan huoltajuuskiistan vuoksi. Psykiatrien arvioinneista riippuu lisäksi se, kuinka kauan oikeus jatkaa Britneyn isän Jamie Spearsin valtuuksia tyttärensä omaisuuden haltijana.