Helvetin enkelit yritti murhata Mick Jaggerin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moottoripyöräjengi Helvetin enkelit yritti murhata Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin vuonna 1969. Asiasta kerrotaan tänään Britanniassa nähtävässä FBI 100 vuotta -dokumentissa.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n dokumentin mukaan murhayrityksen syynä olivat yhtyeen ja moottoripyöräjengin väliset erimielisyydet konsertin turvajärjestelyistä. Jagger ei halunnut käyttää Helvetin enkeleitä järjestysmiehinä, koska 18-vuotias fani sai väkivaltaisesti surmansa yhtyeen aikaisemmalla keikalla Kaliforniassa.

Kostoksi päätöksestä moottoripyöräjengi yritti murhata Mick Jaggerin tämän loma-asunnolla New Yorkin Long Islandilla. Surmaajien oli määrä saapua asunnolle mereltä käsin, mutta paikalle osunut myrsky kaatoi veneen ja suunnitelma epäonnistui. Tapauksesta kertoi dokumentissa FBI:n agentti Mark Young.

Dokumentissa ei paljasteta kerrottiinko tapauksesta tuolloin Jaggerille.