Mariko : Unstoppable

Singlet · Stara.fi

Kwan-yhtyeen riveissä jo vuosien ajan laulanut Mari ”Mariko” Pajalahti käynnistelee parhaillaan soolouraansa. Debyyttisooloalbumi Fabulous Tonight julkaistaan 2. huhtikuuta, ja levyn ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään Unstoppable.

Single yllättää ainakin tyylilajinsa puolesta varsin positiivisesti. Marikon soundi on lähes tyylipuhdasta kasaria, jonka soundipuolella tyylitellään lisäksi hieman tuoreemmilla electrosoundeilla. Marikon itsensä mukaan tyylilajina on ”cranckdisco”, ja sehän passaa kyllä.

Kappaleen kertosäkeestä löytyy hieno koukku, mutta kertsin sisällä oleva modulaatio tuntuu hieman kornilta jopa kasaria kierrättävässä biisissä.

Kokonaisuutena kappale kuitenkin rullaa erittäin hyvin ja palaset tuntuvat olevan kohdallaan. Modulaatiota kanssakin varsin tyylikäs ja energinen kertosäe tarttuu hyvin ja saa hyvälle tuulelle. Biisissä on selvää hittipotentiaalia ja mahdollisen remixin puitteissa tanssilattiakin täyttynee mukavasti.

Unstoppable antaa odottaa Marikolta erittäin tyylikästä tanssiosaston albumia.

Pisteet 4/5