Mel Gibson maailman vaikutusvaltaisin julkkis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mel Gibson on hieman yllättäen nimetty maailman vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi. Femalefirst-julkaisun mukaan Gibson sai kyseisen tittelin itselleen 210 miljoonan dollarin vuositulojensa ja kansainvälisesti saamansa palstatilan ansiosta.

Forbes-lehden vuotuisessa nimeämisessä toiseksi sijoittui golftähti Tiger Woods ja kolmanneksi talk show -juontaja Oprah Winfrey. Viime vuoden vaikutusvaltaisin julkkis Jennifer Aniston sijoittui tänä vuonna vasta sijalle sijalle 17.

Maailman vaikutusvaltaisimman julkkiksen tittelin saaja valitaan Forbes-lehden edustajan mukaan rahan ja maineen perusteella. Julkkikset jaetaan kategorioihin, joiden sisällä heidät laitetaan järjestykseen saamiensa tulojen ja julkisuuden perusteella.