Paris Hilton shoppaili buddhalaisen munkin kanssa, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineiti Paris Hilton on nähty Los Angelesin kaduilla buddhalaisen munkin seurassa. Oranssiin munkin asuun pukeutunut vanha mies ja Paris kävelivät pitkin Los Angelesia, shoppailivat hengellisessä kirjakaupassa ja istahtivat lukemaan valaistuksesta kertovaa kirjaa luksustason hotelliin, Daily Mail -lehti kertoo.

Valaistuksesta kiinnostunut hotelliperijätär jopa antoi munkin neuvosta eräälle vastaantulijalle jopa yli 10.000 euron arvoisen kaulakorunsa, jonka munkki siunasi.

Kevyeen valkoiseen mekkoon pukeutunut Hilton ja harmaapartainen munkki poistuivat yhdessä Hiltonin hulppealla autolla. Samalla Hilton poseerasi paikalla olleille paparazzeille paljastaen vasemmassa nimettömässään olevan sormuksen. Kuva oudosta parivaljakosta löytyy esimerkiksi tästä!