Enrique Iglesias: Isäni kuolee esiintymislavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espanjalainen latinotähti Enrique Iglesias on kertonut suunnittelevansa musiikkiuransa päättämistä ennen kun hän täyttää 50 vuotta. Enriquen kuuluisa laulajaisä Julio Iglesias on jatkanut menestyksekästä musiikkiuraansa jo neljän vuosikymmen ajan tehtaillen edelleen keikkoja ja hittejä.

Iglesias Junior ei kuitenkaan aio seurata isänsä jalanjälkiä aivan yhtä pitkälle.

– En taida haluta olla lavalla enää 64- tai 65-vuotiaana. Isäni tapauksessa luulen, että hän tulee kuolemaan esiintymislavalle ja arvostan sitä todella paljon. Minun tapauksessani näytän luultavasti naurettavalta, jos laulan vielä 15 vuoden kuluttua Bailamos-hittiäni, Enrique Iglesias kertoi Daily Mirror -lehden mukaan.

Tenniskaunotar Anna Kournikovan kanssa seurusteleva laulaja paljasti viime syksynä Esquire -lehdelle, että hänen miehinen intiimivarustuksensa on tavallista pienempi. Tuolloin häntä pyydettiin mukaan pienikokoisia kondomeja valmistavan yhtiön mainoskampanjaan.

Stara tapasi Enrique Iglesiasin viime kesänä Lontoossa, jossa hän oli puhumassa aivan muista asioista. Laulaja kuitenkin myönsi jo tuolloin haastattelussa, että hänen kanssaan seurustelu on haastavaa.

– Kanssani seurustelu on vaativa haaste, koska en todellakaan ole maailman helpoimpia ihmisiä. Myös laulajanuran epätavanomaisuus edellyttää suhteelta joustavuutta. Onneksi Anna on järkevä ja älykäs nainen, Iglesias kertoi Staralle.

Lue koko haastattelu tästä!