Naapuri pidätti Jackass-hurjapään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-ryhmästä tuttu hurjapää Steve-O on jälleen pidätetty. Tällä kertaa ryhmän televisiosarjan ja elokuvien tähti jäi kiinni kotonaan tuhotyöstä ja huumeiden hallussapidosta.

Poliisi pidätti 33-vuotiaan tähden viideltä aamuyöllä sen jälkeen, kun naapuri oli tehnyt siviilipidätyksen Steve-O:n tunkeuduttua naapurin pihamalle pensasaidan läpi. Paikalle saapunut poliisipartio pidätti Steven ja toimitti hänet putkaan, TMZ uutisoi. Jackass-tähden hallusta löydettiin pidätettäessä pieni määrä huumeita.

Viime lokakuussa Steve-O kantoi kortensa kekoon eläinten puolesta poseeraamalla alastomana eläinten oikeuksia ajavan PETA:n mainoksessa. Steve nähdään mainoskampanjassa alastomana hyppäämässä ilmaan takapuoli kameraan päin. Mainoksen sloganissa julkkistähti ilmoittaa ”Olen mieluummin alasti kuin pukeudun turkkiin”.

Katso mainos tästä!