Hausmyllyn Enzo örvelsi keikalla – sai kenkää yhtyeestä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvun alkupuolella suomalaisia tanssittanut Hausmylly-yhtye on jälleen mullistusten kourissa. Useaan otteeseen hajonnut, lopettanut ja taas palannut yhtye on nyt erottanut alkuperäisjäsenensä Enzon.

Yhtye kertoi Enzon erottamisesta verkkosivuillaan toteamalla, ettei muuta vaihtoehtoa ollut. Yhtye ei kuitenkaan itse paljastanut erottamisen taustoja.

– Emme halua lähteä selvittämään yksityiskohtia, joten se siitä. Hausmylly jatkaa tästä uuden materiaalin pariin. Uusien biisien studiosessiot ja työstäminen alkaa maaliskuussa, yhtye kirjoitti.

Staran saamien tietojen mukaan erottamiseen johti Enzon toilailut yhtyeen keikoilla. Viimeinen niitti oli parin viikon takainen keikka Kotkassa. Enzo oli tuolloin niin päihtynyt, ettei selviytynyt edes esiintymislavalle. Seuraavana päivänä yhtyeen muut jäsenet jättivät lähtiessään Enzon Kotkaan.

Enzo on itse todennut 7. päivää -lehdelle, että yhtyeellä ei ole tulevaisuutta ilman häntä. Siitä huolimatta Hausmylly suuntaa pian studioon työstämään seuraavaa levyään.