Siiri Nordinin levy ennakkokuuntelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Killer-yhtyeen vokalistina takavuosina tutuksi tulleen Siiri Nordinin uusi albumi Lyö tahtia on tällä viikolla ennakkokuuntelussa hänen MySpace-sivullaan.

– Luin juuri tutkimuksen jonka mukaan suomalaiset kuuntelevat keskimäärin 0,9 kertaa ostamaansa levyä. Järkyttävän vähän! Toivottavasti tätä levyä tullaan kuuntelemaan useammankin kerran, MySpacessa siihen on nyt ainakin hieno mahdollisuus, Siiri Nordin kommentoi.

Me Too debyyttisoolonsa jälkeen Siiri Nordin on vaihtanut laulukielen suomeksi. Uudella albumilla Lyö tahtia liikutaan rockin, jazzin ja akustisten soundien maailmassa. Albumi julkaistaan 12. maaliskuuta. Samana päivänä Siiri Nordin bändeineen on levynjulkaisukeikalla Helsingissä ravintola Dubrovnikissa klo 21.00.