Maksukanavat ilmaiseksi viikonloppuna!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikonlopusta on muodostumassa sohvaperunoiden unelmaviikonloppu, sillä kaapeliverkkojen asiakkaat voivat katsella ilmaiseksi kymmenien maksukavien ohjelmia neljännessä Cable Open! -tempauksessa.

Kaapelikanavat avautuvat perjantaina kello 18.00 ja niitä voi katsoa vapaasti maanantaiaamuun kello 8.00 saakka. Kyse on kaapelitelevisio-yhtiöiden ja FiComin tempauksesta, joka toteutetaan yhdessä Kopioston ja Teoston kanssa. Tarkoituksena on luonnollisesti tarjota myös maistiaisia maksukanavista.

Kaikki kanavat eivät ole mukaan Cable Open! -viikonlopussa, vaan paikalliset operaattorit saavat valita kanavat, joita ne esittävät ilmaiseksi. Edellisessä tempauksessa esimerkiksi merkittävä osa elokuvakanavista jätettiin kampanjan ulkopuolelle. Suomessa on yhteensä arviolta 1,3 miljoonaa kaapelitelevisioliittymää.