Potter-tähti Daniel Radcliffella hurjat valtiomiestason turvatoimet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien päätähti Daniel Radcliffe on nykyisin yksi Britannian turvatuimmista ihmisistä. Tappouhkauksia saaneelle näyttelijälle on nimittäin järjestetty turvatoimet, jollaisia on normaalisti vain kuninkaallisilla ja valtionpäähiemillä sekä esimerkiksi Prinssi Harryllä ja Prinssi Williamilla.

Pian uuden Harry Potter -elokuvan kuvaukset aloittavalla tähdellä on koko ajan mukanaan on neljä SAS-turvamiestä, jotka ovat eksperttejä takaa-ajoissa ja lähisuojelussa. Lisäksi hänellä on uusi autonkuljettaja ja hän käyttää myös harhautusautoja ja matkustaa eri autoissa satunnaisesti, The Sun kertoi.

– Olemme vakavasti huolissamme Danielin hyvinvoinnista. Isot pomot eivät ole kertoneet, mitä on tapahtumassa, mutta turvatoimet ovat massiiviset. Kaikki on hyvin salamyhkäistä. Nämä turvatoimet eivät todellakaan ole paparazzeja varten, tuotantoyhtiön edustaja kertoi.

Viime vuonna myös vastanäyttelijä Emma Watson joutui tehostamaan turvatoimiaan ahdistelijan takia, mutta erikoisjoukkojen sijaan hän tyytyi henkivartijoihin.