Suosikkinäyttelijällä enää viikkoja elinaikaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Patrick Swayze on kuolemansairas. Pahanlaatuista haimasyöpää sairastavalla näyttelijällä on lääkärien mukaan elinaikaa enää arviolta viisi viikkoa. Syöpä havaittiin vasta reilut kaksi kuukautta sitten.

Lukuisten amerikkalaismedioiden mukaan mitään ei ole enää tehtävissä, eikä tiivis sädehoito-ohjelmakaan voi enää auttaa suosikkinäyttelijää. Taannoin hoidon oletettiin auttaneen, mutta se ei onnistunutkaan nujertamaan syöpää, joka on jo levinnyt koko elimistöön. Omaisten keinot ovat siis käyneet vähiin.

– Patrick on laihtunut olemattomiin, sillä hän ei kykene enää syömään. Nyt voimme vain rukoilla ihmettä, National Enquirerin haastattelema lähde kertoi.

55-vuotias Patrick Swayze on naimisissa suomensukuisen Lisa Niemen kanssa. Hän tuli maailmalle tutuksi erittäin menestyneiden Dirty Dancing ja Ghost-elokuvien tähtenä.