Britney määrättiin maksamaan isälleen palkkaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan holhouksen alaisena oleva poptähti Britney Spears joutuu olemaan vielä kuukausia isänsä määräysvallassa, sillä oikeus jatkoi keskiviikkona holhousta heinäkuun loppuun saakka Britneyn vastusteluista huolimatta.

Samalla losangelesilainen tuomari Reva Goetz määräsi Britneyn maksamaan James-isälleen palkkaa huimat 10.000 dollaria kuukaudessa ja toimittamaan tälle myös auton käyttöön! Lisäksi poppari joutuu maksamaan oikeuden nimeämälle asianajajalleen 58.800 dollaria. Samainen asianajaja maksoi äskettäin kahdelle psykiatrille Britneyn varoista käsittämättömän 9.000 dollarin palkkion, Access Hollywood kertoi.

Tätä menoa Britneyn taannoiset sekoilut tulevat koitumaan lopulta hyvin kalliiksi, vaikka supertähti onkin jo rauhoittanut menoaan ja saanut tavata jälleen lapsiaan. Spearsin isä tienaa puolestaan tyttärensä kustannuksella heinäkuun loppuun mennessä noin 50.000 dollarin palkan.