Destiny’s Child -tähti kasvatti kuppikokoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Destiny’s Child -yhtyeestä tutuksi tullut ja sittemmin soolourallaan kaksi albumia julkaissut r&b-tähti Kelly Rowland on kasvattanut rintojensa kuppikokoa kirurgisin toimenpitein.

Aiemmin tähden varustus oli kokoa a, mutta itsetuntoa parantaakseen Rowland kasvatti rintojaan keinotekoisesti kokoon b, People-lehti kertoo maaliskuun numerossaan. Pitkään harkitussa operaatiossa ei siis ollut kyse mistään kovin suuresta kasvusta.

– En halunnut jotain tupla-D:tä, koska se olisi näyttänyt hullulta. Olin tulla hulluksi, kun en täyttänyt toppejani. Minulla on yksi todella kuuma House Of Dereonin asu, jonka halusin täyttää, Kelly Rowland kertoi.

Tällä Kelly viittasi entinen yhtyetoverinsa Beyonce Knowlesin äidin Tina Knowlesin lanseeraamaan House Of Dereon -vaatemallistoon.

– Kokeilin jo pukua ja se näyttää nyt todella hyvältä. Olen todella onnellinen ja tunnen itseni nyt kokonaiseksi, Rowland iloitsi.

Kelly kertoo tehneensä operaation vain itseään ajatellen, ja hän pyytääkin samanlaisia asioita harkitsevia nuoria miettimään tarkkaan ennen päätymistään operaatioon, jota he voivat myöhemmin joutua katumaan.