Lääkäri: Swayze ei ole kuolemasairas

Viihdeuutiset · Stara.fi

National Enquirer -lehti kertoi toissapäivänä, että näyttelijä Patrick Swayze olisi lääkäreiden mukaan kuolemassa viidessä viikossa, koska hänen haimasyöpänsä on levinnyt koko elimistöön.

Nyt on kuitenkin selvinnyt, että 55-vuotiaan suosikkinäyttelijän tilanne on hänen lääkärinsä mukaan selvästi kerrottua parempi, sillä hänen elimistönsä on reagoinut hyvin annettuihin hoitoihin. Näyttelijän tiedottaja Annett Wold kiitti yleisön antamaa tukea ja totesi Patrick Swayzen olevan jo paremmassa kunnossa. Samalla hän kiisti National Enquirerin väitteet.

– Raportit hänen elinodotuksistaan ja fyysisistä sivuoireistaan ovat virheellisiä. Tilanne näyttää jo paljon optimistisemmalta, tiedottaja kertoi ABC News -sivuston mukaan.

Uutiset näyttelijän ilmoitettua paremmasta kunnosta ovat varmasti iloisia erityisesti hänen faneilleen. Patrick Swayze on naimisissa suomensukuisen Lisa Niemen kanssa. Hän tuli maailmalle tutuksi erittäin menestyneiden Dirty Dancing ja Ghost-elokuvien tähtenä.