Paris Hilton joutui televisiopilan uhriksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton nähtiin muutama päivä sitten viettämässä aikaa harmaahapsisen ”buddhalaisen munkin” kanssa. Miehestä innoissaan ollut seurapiiriperijätär antoi jopa 10.000 dollarin arvoisen kaulakorun vastaantulijalle ”munkin” pyynnöstä.

Pian selvisi, että ”munkki” olikin näyttelijä Maxie Santillan Jr., joka oli palkattu esittämään buddhalaista munkkia. Nyt on myös selvinnyt, että Paris Hilton todella luuli miestä oikeaksi munkiksi. Tai ”guruksi”, kuten amerikkalaislehdet miestä nimittivät, ABC News uutisoi. Sarjan olemassaolo oli pidetty niin hyvin salassa, että kanavan omatkin uutiset kertoivat Parisin uudesta ”gurusta”.

Kyseessä oli näyttelijä-juontaja Ashton Kutcherin masinoima jekku, josta tehtiin samalla uutta televisio-ohjelmaa. Kutcher on aiemmin jekuttanut lukuisia julkkiksia Punk’d -ohjelmassaan. Paris Hilton joutui nyt Kutcherin uuden Pop Fiction -ohjelman pilan kohteeksi, ja nyt luvassa on jekkuja myös 20 muulle tähdelle.