Stara.fi Podcast 87 – Sean Kingston (osa 1/2)

Viihde · Stara.fi

Staran podcastissa haastattelussa jamaikalainen Sean Kingston, jonka Beautiful Girls -kappale on ollut yksi talven suurimmista hiteistä kautta maailman. Juuri 18 vuotta täyttänyt nuori tähti käväisi pikavisiitillä Suomessa ja Stara kävi tietenkin kyselemässä miehen kuulumiset.

Tämä on ensimmäinen kahdesta podcast-jaksosta. Tässä jaksossa keskustellaan siitä kuinka Sean Kingston päätyi musiikkialalle ja millaista roolia internet näytteli läpimurrossa. Lisäksi hän kertoo jättimäisistä syntymäpäiväjuhlistaan, kappaleidensa sanoituksista ja esikoislevyn tekemisestä yhdessä hittituottaja J.R. Rotemin kanssa. Tervetuloa mukaan!

Kuuntele podcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi.