Wiidakko-yhtye uhkaavassa auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rockyhtye Wiidakko joutui uhkaavaan auto-onnettomuuteen tänään aamupäivällä. Yhtyettä kuljettanut auto joutui väistämään väärää kaistaa vastaan tullutta rekkaa ojan puolelle, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Yhtyeen miksaaja Hermannin kuljettama auto pysähtyi ojassa lumipenkkaan, josta yhtye sai kaivettua sen itse esiin. Myös bändin takana tullut auto joutui tapauksessa vaaraan, mutta autossa olleet nainen ja lapset selvisivät myös säikähdyksellä.

Parhaillaan levynjulkaisukiertueella olevan ja tänään Kokkolaan keikalle matkalla olleen yhtyeen keikka-aikatauluun onnettomuus ei vaikuttanut, sillä pehmeä lumipenkka ei vaurioittanut autoa. Wiidakko lähettää verkkosivustollaan terveisiä onnettomuuden aiheuttaneen rekka-auton kuljettajalle, joka ei pysähtynyt onnettomuuspaikalle.

– P.S. Jos ajoit punaista rekkaa 924-tiellä tänään n. klo 12.30 ja huristelit surutta vastaantulijoiden kaistalla valkoista pakettiautoa kohden, niin haistapa vi**u, yhtye toivottaa.

Tänä iltana Wiidakko esiintyy siis Kokkolassa ja huomenna lauantaina Jyväskylässä.